Export

Over het algemeen worden er vooral auto's en motoren vanaf het buitenland naar Nederland verstuurd. Het kan echter ook voorkomen dat u uw (klassieke) auto of motor vanuit Nederland naar een ander land wilt verschepen. Uiteraard kan Roltrex u ook hierbij van dienst zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een speciale rondrit door Amerika, samen met andere Harley Davidson liefhebbers. Of wat te denken van een memorabele rondrit met uw Amerikaanse klassieker over de befaamde Route 66? Roltrex heeft inmiddels al daadwerkelijk mee mogen helpen om dergelijk dromen te vervullen.

Uw auto wordt geladen door ervaren personeel, en de voortgang van de reis wordt zorgvuldig door Roltrex in de gaten gehouden. Dit houdt in vanaf vertrek in de haven te Rotterdam, tot aan de haven in land van bestemming. U heeft hier dus verder geen omkijken naar.

Ook voor de export geldt dat er geen beperkingen zijn. Roltrex kan voor u allerlei voertuigen en motoren, alsmede de meest uiteenlopende goederen vervoeren, naar ieder land ter wereld. Samen met u bepalen we welke vervoersmethode het best aansluit op uw doelstellingen.

  • Taal | Language | Sprache

Nederlands

English

Deutsch

  • Contact

Roltrex Cargo Broker BV

Distributieweg 11

2742 RB Waddinxveen

Tel.: +31-­180-63 47 77

Fax: +31-­180-63 11 99

  • Certificering