Import

Voor het importeren van uw auto of motor vanuit de Verenigde Staten is Roltrex Cargo Broker BV uw ideale partner. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de afhandeling van alle zaken die betrekking hebben tot de import van uiteenlopende voertuigen.

Roltrex is zonder meer specialist in het vervoer van klassieke auto�s, speciale auto�s, verzamelaarsauto�s, vrachtwagens, maar ook motoren. Dit geldt voor zowel vanuit de Verenigde Staten naar Europa, maar ook binnen Europa kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Het is uiteraard ook mogelijk om andere goederen door Roltrex te laten vervoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld auto-onderdelen, stukgoed en levensmiddelen. Roltrex kan op verzoek of op eigen initiatief goederen consolideren, waardoor de containers eerder vol zijn en daardoor sneller vanaf de plaats van oorsprong kunnen vertrekken. Op deze manier neemt de leveringssnelheid aanzienlijk toe.

Na aankomst in Rotterdam worden de voertuigen of goederen gelost in een bij ons goed bekend staande loods met ervaren personeel, waardoor u zeker kunt zijn van een zorgvuldige behandeling. Roltrext werkt samen met ervaren partners, maar kan tevens regelen dat in een loods van uw keuze gelost wordt.

Het daadwerkelijke vervoeren en lossen van auto's, motoren of goederen is slechts ��n onderdeel van het hele logistieke verhaal. De zogenaamde "papierwinkel" wordt eveneens door Roltrex verzorgd. Denk hierbij aan zowel standaard als fiscale inklaringen, en allerhande douanedocumenten.

  • Taal | Language | Sprache

Nederlands

English

Deutsch

  • Contact

Roltrex Cargo Broker BV

Distributieweg 11

2742 RB Waddinxveen

Tel.: +31-­180-63 47 77

Fax: +31-­180-63 11 99

  • Certificering